ANN JÖNSSON LINDSTRÖM

UTVECKLAR OCH COACHAR KOMMUNIKATIVA LEDARE 

"Vi behövde komma ett steg vidare i hur vi arbetar inom organisationen med kommunikation. Genom en  heldagsworkshop om coachande kommunikation med Ann  kunde vi på kommunikationsavdelningen samlas kring ett gemensamt förhållningssätt. Vi fick       många konkreta verktyg som vi kommer använda oss av."

"Teori varvat med praktik. Lagom antal deltagare för utrymme och tillit. Kunnig, positiv och trygg kursledare. Relevanta och utmanande hemuppgifter."

"Jag har varit på en del kurser och dylikt tidigare i ledarämnen, men de här tillfällen har definitivt varit mest givande av alla hittills.
 Andra kurser har nått max 50% av den här nivån, de flesta bara runt 10%. Generellt är jag imponerad av att du inte släpper utan driver vidare på ett sätt som gör att det faktiskt skapas förutsättningar till
förändrat beteende. Därigenom har jag själv fattat att man måste driva det långt, och det är något jag ska ta lärdom av de gånger
 jag vill driva någon till förändring."

"Bra upplägg, bra anpassat efter våra behov, engagerat för att ge oss mesta möjliga nytta, bra med teori och praktik. Skräddarsytt."

"Vi jobbade systematiskt och började med en analys som andra fick göra av mig. Utifrån diskussion om min bild/andras bild - som stämde bra - tittade vi på vad som är viktigt för mig i arbetslivet, vad jag får inspiration ifrån och vad jag tycker om att göra. Mycket framtidsfokus alltså, men vi bollade också aktuella situationer/nytt ansvar jag fick under den här coachningsperioden och det var toppen."

"Träffat kollegor som arbetar med samma utmaningar och höra erfarenheter från dem. Mycket bra tips och trix."

"Olika inslag; forskning, praktisk utövning, gruppens reflektioner… Bra blandning ☺ Några praktiska verktyg att ta med mig på vägen."

"Mycket bra utbildning. Det coachande förhållningssättet är något som jag kommer att använda både i jobbet och privat."

"Jag skickar gärna med att du är en väldigt inspirerande och professionell coach/utbildare! Du har fått mig att tänka ett varv extra kring det jag lärt mig under utbildningen."

"Du är en mycket engagerad och engagerande coach. Det kändes lätt och självklart samtidigt som du faktiskt lärde oss, gav oss, tränade oss i verktyg för att coacha."

"Tycker att du lever upp till din affärsidé, att inte nöja dig med ”fina ord” utan att allt handlar om handling och att göra. Det ger du exempel på. Tack också för att du avdramatiserar yrkesrollen och det vi jobbar med. Engagemanget i jobbet gör att man tar sig själv på för stort allvar. Blir det fel borstar man av sig och testar igen."

2016 Just DO It Coaching        -        Ann Jönsson Lindström        -        Email: ann@affarscoachen.se        -        Tel: +46 (0) 733 976 484